Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the acf domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/meszxqnvyr/public_html/wp-includes/functions.php on line 6121

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the rank-math domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/meszxqnvyr/public_html/wp-includes/functions.php on line 6121
svensk pølseret - Familiekogebogen.dk
Opskrifter

svensk pølseret

svensk pølseret
Af Kokken 5. september 2024

Ingredienser

– 1 kg kartofler – 2 løg – 10 wienerpølser – 1 spsk smør – 1 spsk paprika – 1 dl koncentreret tomatpuré – 2 dl mælk – 1 dl piskefløde – 1 tsk æblecidereddike – 1 spsk olivenolie – 1 tsk salt – 1 tsk sort peber – 1 håndfuld purløg, fintklippet

Flammkuchen: Den Perfekte Familievenlige Delikatesse

Læs også: Flammkuchen: Den Perfekte Familievenlige Delikatesse

Kog kartoflerne

Skræl kartoflerne og skær dem i mundrette stykker. Kog dem i let saltet vand i ca. 8 minutter. De skal være møre, men stadig faste.

Pil og hak løgene

Pil løgene og hak dem fint.

Smelt smørret

Smelt smørret i en gryde eller en stor pande.

Steg løgene

Steg løgene i smørret.

Tilsæt pølser og paprika

Tilsæt pølserne og paprika. Lad det stege et par minutter.

Tilsæt tomatpuré

Tilsæt tomatpuré og rør godt rundt.

Bland mælk og fløde

Bland mælk og fløde i. Vend forsigtigt kartoflerne i.

Smag til

Smag til med salt, peber og æblecidereddike, så retten får den rigtige smag.

Servering

Server med fintklippet purløg og evt. tilbehør som dampet broccoli eller grønne ærter.

Tips til en perfekt svensk pølseret

Kartofler: Hvis kartoflerne bliver for udkogte, risikerer du at den svenske pølseret bliver smattet. – Grøntsager: Du kan tilføje ekstra grøntsager som gulerødder eller rød peberfrugt til at give retten mere grøn smag. – Pølser: Røde pølser kan også bruges, men wienerpølser er anbefalet for deres bedre kvalitet. – Fryse: Retten kan fryses, men det er bedst at den er frisklavet, da kartoflerne kan blive smattede ved optøning og opvarmning.

Hyldeblomstsaft opskrift: En Familieoplevelse

Læs også: Hyldeblomstsaft opskrift: En Familieoplevelse

Bedste Opskrift for Klatkager

Læs også: Bedste Opskrift for Klatkager