Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the acf domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/meszxqnvyr/public_html/wp-includes/functions.php on line 6121

Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the rank-math domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/meszxqnvyr/public_html/wp-includes/functions.php on line 6121
Opskrift på frikadeller med en ny drejning - Familiekogebogen.dk
Opskrifter

Opskrift på frikadeller med en ny drejning

Opskrift på frikadeller med en ny drejning
Af Kokken 16. august 2024

Ingredienser til frikadeller

  • 500 g hakket svinekød
  • 2 spsk hvedemel
  • 2 spsk havregryn, finvalset
  • 1 dl mælk
  • 1 æggehvide
  • 1 æg
  • 1 løg, finthakket
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 1 tsk tørret timian
  • 0,50 tsk stødt spidskommen
  • 2 tsk salt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 3 spsk olivenolie, til stegning
  • 1 spsk smør, til stegning
Flammkuchen: Den Perfekte Familievenlige Delikatesse

Læs også: Flammkuchen: Den Perfekte Familievenlige Delikatesse

Forberedelse af ingredienserne

Hak løget fint og sæt det til side. Tilsæt æggene til hakket svinekød i en stor skål.

Bland farsen

Tilsæt hvedemel, havregryn, mælk, æggehvide, æg, finthakket løg, finthakket hvidløg, tørret timian, stødt spidskommen, salt og sort peber til hakket svinekød. Rør til du har en lind fars.

Lad farsen hvile

Lad farsen hvile i mindst en halv time på køl. Dette hjælper med at smagen bedre trænger ind.

Steg frikadellerne

Varm en pande med olivenolie og smør. Form frikadellerne og steg dem ved en god varme, indtil de er brunede på begge sider.

Servering af frikadeller

Frikadeller kan serveres med kartofler, grønlangkål og sauce. Alternativt kan de nydes på godt rugbrød med rødkål og små syltede cornichoner.

Unikke aspekter ved denne opskrift

Havregryn: Tilføjer en sød og krum smag til frikadellerne.

Æggehvide: Gør frikadellerne mere saftige og giver en finere tekstur.

Tørret timian: Tilføjer en mild og frisk smag.

Stødt spidskommen: Giver frikadellerne en frisk og frugtig smag.

Hyldeblomstsaft opskrift: En Familieoplevelse

Læs også: Hyldeblomstsaft opskrift: En Familieoplevelse

Bedste Opskrift for Klatkager

Læs også: Bedste Opskrift for Klatkager