Opskrifter
Den bedste eclair opskrift
Lær at lave perfekte eclairs med denne let forståelige opskrift og udførlige trin-for-trin instruktioner, der er designet til at imponere både børn og voksne.
Introduktion til eclair
eclair, denne delikate franske dessert, har en historie der strækker sig langt tilbage. Med dens sprøde ydre og lækre cremede fyld, er det en favorit ved mange familiebegivenheder. Selvom den kan virke kompliceret, er denne opskrift enkel at følge og perfekt til en hyggelig søndag eftermiddag med familien.
Ingredienser og forberedelse
Ingredienser til vanilla pastry creme filling
- 1 cup whole milk
- 4 large eggs
- 1 1/2 cup granulated sugar
- 4 tbsp cornstarch
- 4 tbsp vanilla
- 4 tbsp salted butter
Ingredienser til choux pastry dough
- 1 cup water
- 6 tbsp butter
- 1/2 tsp salt
- 1 cup all-purpose flour
- 4 eggs
Ingredienser til chocolate ganache topping
- 1/2 cup heavy whipping cream
- 1 cup chocolate chips
- Optional: 1 tsp vanilla extract
Lav fyldet
begynd med at kombinere mælk, æg, granuleret sukker, cornstarch og vanille i en blender. Sørg for, at alt er godt blandet. Hæld det derefter over i en gryde og varm fyldet under konstant omrøring, indtil det tykner. Tilføj smørret og rør, indtil det smelter ind i massen. Overfør til en skål og lad det køle af i køleskabet.
Lav choux pastry
kombiner smør og vand i en gryde og bring det til kogepunktet. Når det koger, fjern gryden fra varmen og tilføj melet og saltet, rør indtil du har en tyk paste. Tilføj æggene et ad gangen, mens du konstant rører, indtil dejen er glat. Lad den hvile før du former små portioner og bager dem gyldne.
Lav chocolate ganache topping
varm heavy whipping cream og bland med chokolade-chips indtil glat. Dette bliver det lækre ganache som vil toppe dine eclairs.
Samling af eclairs
når både pastryen og fyldet er afkølede, laver du huller i toppen af hver pastry og fylder hver med custard-fyldet. Dyp toppen i chokolade-ganachen og lad dem hvile inden servering. Eclairs er nu klar til at blive nydt af hele familien.
eclairs kan serveres både som dessert og som en særlig sød ende på en god middag. Dit hjem vil være fyldt med glæde, når du ser familiemedlemmer tage en bid af disse himmelske eclairs. Prøv dem selv og oplev hygge og sødme i hver eneste bid.