Home | Søg | Kontakt 






















































Rabarberkage med creme

Ingredienser:

1 brev bagefast kagecreme (maizena)
1/2 l mælk
500 g rabarber
200 g margarine
200 g sukker
3 æg
200 g mel
1 tsk bagepulver
1 spsk vanillesukker

Opskrift Info
 Kategori: Kager i form/fad
 Vurdering: 0
 Opretter: Lisbeth

 Udskriv Opskrift


Tilberedning:

Tilbered den bagefaste kagecreme med 1/2 l mælk. Vask rabarberne og skær dem i små stykker. Pisk margarinen sammen med sukkeret og tilsæt æggene et ad gangen. Sigt mel, bagepulver og vanillesukker i dejen. Hæld dejen i en smurt springform. Fordel rabarberne på dejen og tryk dem godt ned. Hæld kagecremen over og bag kagen i 45-60 min ved 175 grader.



Vurder denne opskrift

Meget god

God

Middel

Dårlig

Meget dårlig

Kommentarer til denne opskrift
Skriv kommentar
Bruger Tilføjet d. Kommentar

Email denne opskrift til en ven.
Din email adresse:        
Din vens email adresse:
Receive recipes in your email.

Bruger menu

Opret ny bruger

Navn:
Pass:

Glemt password


Links


Gamle opskrifter

Birthe's Madside

DK - Kogebogen

Hindbærsnitten

MadABC.dk

AnnesMad.dk




© 2007 Familiekogebogen.dk